2019年 03月 27日
星期三
   | 氣 溫 : 21 度
' target='blank'>
搜尋新聞
簡体中文
即時新聞 視頻新聞 要聞港聞 社 評國際兩岸 財 經 娛 樂 體 育 馬 經 副 刊 昔 日電子報

宣萱Do姐大晒閨蜜照 吳美珩被讚氣質依舊
發佈日期 : 2019-01-12

鄭裕玲、吳美珩、宣萱、顧紀筠等大晒合照。


藝人鄭裕玲(Do姐)人緣甚廣,除了加盟「至八會」定時有聚會外,還有其他好姊妹如宣萱、吳美珩、顧紀筠、丘凱敏及劉曉彤,前晚她們相約一齊同時發相,齊齊在社交網晒大合照,並留言:「今次好特別,大家同時發相!Happy New Year!」兼齊齊tag「吳美珩」,相中見她們手上大晒禮物,相當豐富。


46歲keep得好好


不過網民焦點卻落在吳美珩身上,大讚46歲的她keep得好好,依然充滿氣質,並紛紛留言「一眼看到吳美人」、「好想睇吳美珩做戲」、「好耐無見吳美珩」、「以前已覺得佢好有女人味」及「吳美珩~可否復出再演演戲?」等等。


其實吳美珩曾拍《女人唔易做》及《妙手仁心II》等劇,2007年為富商老公王華麟生了女兒後便退出娛樂圈,甚後再追個仔,雖然吳美珩離開娛圈多年,不過與好姊妹宣萱仍保持聯絡。


您可能有興趣:


首頁