2019年 03月 27日
星期三
   | 氣 溫 : 21 度
' target='blank'>
搜尋新聞
簡体中文
即時新聞 視頻新聞 要聞港聞 社 評國際兩岸 財 經 娛 樂 體 育 馬 經 副 刊 昔 日電子報

南美旅行失行李似乞兒 周秀娜肚痛無錢去廁所
發佈日期 : 2019-01-12

周秀娜出席護膚品牌活動。


藝人周秀娜昨日到尖沙咀出席護膚品牌活動,早前與兩名女性朋友去南美旅行三星期的她透露,其間在玻利維亞因水土不服要向男fans求救,對着美景天空之鏡都忙於去洗手間,她大呻去了一個又長又辛苦的假期:「去咗三個星期,自己有水土不服,又唔見咗行李,好似乞兒,着住同一套衫,好彩同兩個女朋友去,開頭嗰幾日都係問佢哋借啲日用品,除咗最貼身嘅嘢喺當地街市買。」


被荷蘭男搭訕


她又說:「到了玻利維亞又遇上水土不服肚屙,嗰度每去一個洗手間都要畀錢,我哋咁啱三個身上都無現金,好彩遇到一個香港人,佢係我fans,我屙唔屙到都靠佢。(女神形象破滅?)我嘅人生大事呀,唔理得咁多啦,自己都差啲虛脫,嗰度又曬又大,不過都係一個好好嘅體驗。」而她食飯期間曾遇上兩個荷蘭男士搭訕,但因網絡訊號差,事後沒有交換電話,但對方都有去天空之鏡旅遊。她又表示返香港之後即刻復工,還要拍談情戲,但自己魂魄都未齊。


您可能有興趣:


首頁