2022年 12月 06日
星期二
   | 氣 溫 : 18 度
搜尋新聞
簡体中文
即時新聞 視頻新聞 要聞港聞 社 評國際兩岸 財 經 娛 樂 體 育 馬 經 副 刊 昔 日電子報

衛詩無悔每一段戀情
發佈日期 : 2017-07-24

■Jill(右)接受尤蔭蔭節目訪問。

衛詩(Jill)日前亮相奇妙電視節目《同Sing同戲》,接受主持尤蔭蔭的訪問時,Jill表示,自己已經有九年沒有推出唱片,計劃今年年尾推出EP。講到新歌《刺青》的MV,Jill從同事口中得知,她與男主角在車廂內爭吵的戲碼,被網民指很好笑,Jill大唱反調說:「好似話嗌交嗰幕好搞笑,但係我覺得個樣幾惡,其實我哋拍了幾個版本,但最後導演揀咗呢個版本。」


Jill難忘和MV男主角拖手的畫面,並說:「因為佢成隻手都流晒汗,真係要鼓勵佢,叫佢放膽啲,但係好好笑,佢好怕醜。」新歌MV希望鼓勵大家想做就做不要後悔,Jill慶幸沒有做過令自己很後悔的事,愛情路上更從未留有遺憾,更感謝男朋友讓她獲益良多。她說:「每一段關係都學到啲嘢,喺佢哋身上學到嘢,無後悔過。」

您可能有興趣:

1
《打卡指南》錦田半天遊(第一站)

2
來一場歷史結合藝術的三小時輕旅行 由中環石板街到大館

3
交錯時空的奇妙美食之旅 PHENOMENON WINE • DINE(下)

4
澳洲特稿 巴厘島,度假天堂!?

5
交錯時空的奇妙美食之旅 PHENOMENON WINE .DINE(上)

6
海倫 認可兒童財商導師 - 居安思危,孩子應該買保險(上)

7
「我到底睇咗啲乜?」 反思網絡控制 本地藝術家梁洛熙專訪

8
為何大團圓結局也被炮轟?

9
「BAM Festival 2022」

10
最強商界「互動」神器 專訪數碼身份共享平台有限公司EiD創辦人Terry Wong

11
港產片發威浪接浪

12
旺角高質特色西餐:Lab Eat Bistro(下)

13
【IT狗的瘋狂宇宙】之「創業導師Smart Sir」

14
旺角高質特色西餐:Lab Eat Bistro(上)

15
李慧芬 傻貓珠珠 第五集–小貓走了


首頁